Візи до Тайваню


Необхідні документи для здобуття візи до Тайваню



1. Закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше 6 місяців до дня закінчення поїздки. Для дітей від 6 до 14 років, вписаних в паспорти батьків, обов'язково в паспорті наявність фотографії.

2. 1 фотографія (розмір 3х4. кольорова, без куточка)

3. Заповнена анкета, з вказівкою наступних даних:
- домашня адреса (фактичний) в наступній послідовності: індекс, місто, вулиця, номер будинку, номер квартири;
- контактний телефон, бажано номер мобільного, оскільки Вам можуть подзвонити з Консульського відділу, аби взнати правильність наданих даних (мета поїздки, місто мешкання, тривалість поїздки і ін.);
- місце роботи, должность
- родинне положение
- передбачувані дати поездки
- міста пребывания
- мета поездки

4. ДЛЯ ІННОСТРАННИХ ГРОМАДЯН, що проживають на території України, додатково надаються наступні документи:
- оригінал Довідки про временном/постоянном місце проживання або інші документи, які вказують Вашу мету перебування на території України (контракт про працевлаштування, копія статутних документів, якщо Ви є учредителем/соучредителем компанії, довідка з місця роботи).

- всі вищеперелічені документи і додатково від приймаючої організації на Тайвані:
- Запрошення, в якому вказано: прізвище і ім'я запрошуваного, терміни поїздки, номер/серия закордонного паспорта + всі дані, які вказані на першій сторінці Вашого закордонного паспорта, друк і підпис директора/владельца компанії:
- копія Свідоцтва про регистрации
- копія Ліцензії


Вартість оформлення візи


ТИП ВІЗИТЕРМІН ОФОРМЛЕННЯВАРТІСТЬ, USD
ОДНОКРАТНА
Коридор 3 місяці
Термін перебування 30 днів
10 дней-



Посольство Тайваню в Росиі


ул. Тверская 24/2, корп.1, г. Москва
тел.: +70 95 956 37 86 Факс: +70 95 956 36 25

Консульский отдел
Адрес: ул. Тверская 24/2, корп.1, г. Москва
Тел.: +70 95 956 37 86
Факс: +70 95 956 36 25

Час роботи:
з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00


Допомога з оформленням Візи до Тайваню у Дніпропетровську